Onur AKSOY - Müdür Yardımcısı

Onur AKSOY - Müdür Yardımcısı

        1985 yılında Sarıyer´de doğdu. İlkokulu Fatih Ormanı Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu, Ortaokul Sarıyer Ortaokulu, lise eğitimini ise Özdemir Sabancı Emirgan Lisesinde tamamladı.

        2003-2007 yılları arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

        Yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında gerçekleştirdi.

         2011 yılında Ardahan Göle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandı.

         2012 yılında Valilik oluru ile Müdür Yardımcılığı görevine başladı ve 2015 yılına kadar bu görevine devam etti.

         4 yıllık doğu görevini tamamladıktan sonra Sarıyer Fahrettin Aslan Ortaokuluna beden eğitimi öğretmeni olarak tayin istedi. Kısa bir süre sonra aynı kurumda Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

         2017-2018 eğitim öğretim yılı itibari ile Mehmet Akif Ortaokuluna 4 yıl süre ile Müdür Yardımcısı olarak atandı ve halen kurumdaki görevine devam etmektedir.

         İlçemizde gerçekleşen tüm milli bayram, törenler ve önemli günlerinin sunuculuğunu üstlenip bu görevini de severek, başarı ile sürdürmektedir.

         Müdür Yardımcımız Onur AKSOY´un tüm bu eğitim kariyerinin yanında 1998-2018 yılları arasında 20 yıl Lisanslı olarak sürdürdüğü aktif futbol hayatı bulunmaktadır.

        Tenis ve Badminton Antrenörlüğü de bulunan öğretmenimiz Sarıyer Fenerbahçe Futbol Okullarında futbol antrenörlüğüne devam etmektedir.